
For meg er det en selvfølge å nyte drivhuset året rundt. Det er en av de beste tradisjonene hjemme hos meg. Her ringer vi julen inn for alvor i mitt kjære drivhus. Det er riktignok litt kjølig, men når dørene lukkes og lysene tennes, blir det ganske herlig likevel. En vifteovn og noen vinterjakker bidrar selvsagt til et trivelig klima.
Dere skal få oppskrift på en varm drikke som jeg liker veldig godt og gjerne drikker på denne tiden av året. Jeg synes gløgg blir litt for søtt, for ikke snakke om åpenbart, så derfor er det artig å kunne overraske med noe annet som er minst like godt.

Rebeccas varme drikke:
Jeg kjøper ferskpresset eplejus med fruktkjøtt – den som ikke er klar. Så koker jeg den opp sammen med stjerneanis og noen nelliker. Sil deretter brygget og hell det over på glass.
Du kan sette en spiss med pærekonjakk etter smak, eller pynte med en kanelstang hvis du vil det. Herlig!
Drivhuset kan brukes til så mye mer enn bare dyrking – det er mye mer enn en plass som bare kan brukes om våren og sommeren. Gjør drivhuset til et sted å være hele året rundt!

Legg igjen en kommentar